Historie

Historie (het onstaan van het Zwaluws Zomer Festijn).

 

Sommige van ons zullen het nog herinneren, de oude sporthal 't Nieuwlandt aan de Weth. Dubbelmanstraat in Lage Zwaluwe. In een grijs verleden heeft Sportvereniging Hirundo samen met een diverse ondernemers uit Lage Zwaluwe, een aantal jaren achtereen, het Beach toernooi georganiseerd, maar dat is toen uit gebrek aan vrijwilligers helaas moeten stoppen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot vorig jaar organiseerde Alliance de zomermarkt in de K.G.Adolfstraat

en met succes, het was een druk bezocht evenement. Helaas liepen de bezoekers aantallen sterk terug. Vorig jaar werd er zelfs besloten geen kermis te organiseren .

 

 

 

 

 

 

 

Tot eind zomer vorig jaar het idee ontstond om weer eens een sportevenment zoals vroeger het Beachevenement van Hirundo te willen gaan organiseren en gaande weg kreeg dit idee steeds meer armpjes en beentjes, steeds meer mensen hoorde ervan waaronder enkele oud bestuursleden van het Beachevenement. Ook ging men met Alliance rond de tafel zitten en ook Alliance sloot zich aan bij dit idee, het 40jarig bestaan van de Zomermarkt, deze zomer, zou op deze manier weer een nieuwe boost krijgen. En zo onstond het idee van het Zwaluws Zomer Festijn.

Copyright @ All Rights Reserved